Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Η Δημιουργία της Ομηρικής Πολιτείας


Ελλάς Όλυμπος
                               .....   στον Όλυμπο των Υψηλών Κορυφών της Σκέψης

«Πες αυτό που θα πεις. Πέστο. Και μετά ...πες  τι είπες»
Πέστο και έγινε.... σε τρισδιάστατες ανθοφόρες χαρούμενες στοχαστικές πολιτείες!

Αγαπητοί  φίλοι Ομηριστές, 
έχουμε την ιδιαίτερη χαρά, να σας αναγγείλουμε τη δημιουργία της Ομηρικής Πολιτείας σε φυσικό επίπεδο, τόσο στην Ελλάδα,  όσο και σε όλο τον κόσμο.
Κατόπιν πολλών συζητήσεων, άρθρων, αρθρογραφιών, εν μέσω  πολλών ευρωγκρούπ, μεσοδιαστημάτων και μνημονίων, κυρίως, μέσω ομηρικών αλληλεπιδράσεων, ιστορικών μεταβολών, τεκτονικών μετακινήσεων και κοινωνικών αλλαγών, η ανεξάρτητη κυβέρνηση  των Στοχασμένων Παλατιανών,  Επώνυμων Παραμυθιών, όλων των κοινωνικών στρωμάτων και των φρονίμων λαών,  αποφάσισε να προβεί στην υλοποίησή  της, με σκοπό πρωτίστως, την αγωγή, την μάθηση και την ψυχαγωγία  των σύγχρονων πολιτών, καθώς και την άνοδο της ενεργειακής στάθμης του βιοτικού επιπέδου  ζωής των και την μείωση της εντροπίας.
Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθούν όμορφες  πολιτείες με αλκίνοους κήπους  σε όλη τη χώρα, με   καρποφόρα όλες τις εποχές, δένδρα, στολισμένες  με θέματα των Ομηρικών Επών, ξεκινώντας από τους Δελφούς και συνεχίζοντας  στη Δωδώνη, Κρήτη,  Επίδαυρο, Λευκάδα,  Σαμοθράκη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη ….και Όλυμπο.
Το γεγονός αυτό, θα βοηθήσει στην επίλυση του χρηματοπιστωτικού προβλήματος παγκοσμίως, στην  αποκέντρωση, στην αυτογνωσία και στην  ποιότητα ζωής των ιθαγενών κατοίκων, καθώς και στην  συμμετοχή τους και  απασχόλησή τους, στην εύρεση εργασίας χωρίς αλλοτρίωση, ώστε να  μην είναι «ξένοι»  αλλά, κοντά με τον Εαυτό τους.

 Επίσης έντονο, είναι το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών  για αυτό το κοσμοϊστορικό  έργο από την  Ιαπωνία και το Βερολίνο, έως την Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, και την Κίνα. Όλοι  οι Νοήμονες Άνθρωποι, αγαπούν τον Όμηρο Ποιητή, ειδικά, οι Ιάπωνες έχουν σύλλογο Ομηριστών και τον απαγγέλλουν από τον πρωτότυπο.Επιθυμούν  δε, άπαντες, να προσδώσουν μια λάμψη κουλτούρας και μυθικής  αίγλης στην  γκρίζα μίζερη πραγματικότητα μιας εκφυλισμένης εποχής.
Ο ίδιος,  ο πρόεδρος των ΗΠΑ,  με το επιχειρηματικό πνεύμα που διαθέτει και τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει,  ενθουσιάστηκε  με την Ιδέα και ζήτησε λεπτομερή ενημέρωση. Αργότερα θα αναρτήσουμε  την πρόσκλησή του,  χωρίς  να  φοράμε  λευκά  σακάκια και  χρυσά κουμπιά,  διατηρώντας, το καλό γούστο μας, τη διακριτικότητα μας και  το θανατηφόρο χιούμορ μας.
Να σημειωθεί πως,   ολόκληρο έργο και η πρωτότυπη παρουσίαση του,η  "καμπάνια" των Ομηρικών Επών από το διαδίκτυο,  προτάθηκε για το  βραβείο Νόμπελ  και πιθανόν να βραβευτεί για την εφευρετικότητα,  την αψογοσύνη, την καινοτομία, την ηθική και  την αισθητική. Το αν, η δημιουργός και σκηνοθέτης της Ιδέας,  θα παρευρεθεί, είναι  άλλο θέμα και σε άλλη ανακοίνωση, θα  αναρτηθεί, χωρίς επεξεργασμένες φωτογραφίες  σε υπερρεαλιστική δομή.
Η  σοφή αυτή,  απόφαση,   της πολιτικής ηγεσίας, έγινε δεκτή  με  μεγάλο ενθουσιασμό από πλήθος κόσμου, καθώς και  ωδικών πουλιών και μερικών λιονταριών,  που έσπευσαν να  υποστηρίξουν την πρωτοβουλία,   άδοντας  και τρέχοντας σε  ανθισμένα απριλιάτικα λιβάδια, ελεύθερα.
Σύγχρονα Ομηρικά Έπη
Καλή πρωταπριλιά και με ανοικτά, όπως τα αλεξίπτωτα μυαλά

Τι είναι η Ομηρική Πολιτεία;
Είναι η φαντασμιακή θέσπιση της μεταομηρικής κοινωνίας
Είναι η Απάντηση στην έλλειψη φαντασίας  και στην πτώση της εντροπίας

Είναι η Λύση του Ομηρικού Προβλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο ανθρωπογνωσίας.


Αστραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα είναι δρόμος... αρκεί να είναι ένα μονοπάτι με καρδιά