Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

9. Ο Καιρός του Τόξου


Ο διαγωνισμός του τόξου
Η Ομηρική Πολιτεία προκηρύσσει τον  ένατο  παγκόσμιο  διαδικτυακό διαγαλαξιακό  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ,  αναδύοντος Ηλίου, ξημερώματα μιας όμορφης καινούργιας ημέρας ηριγένειας  Ηούς ,  1.000.000 χρόνια από την αρχή του μεγάλου  ταξιδιού του κομήτη  ISON για το ραντεβού του, τη συνάντηση  με το πρωταρχικό  κέντρο  του  και 2501 έτη από τη μάχη  των ΝΗΩΝ  της  Σαλαμίνας,  για το καλύτερο άρθρο με θέμα:
Τι συμβουλεύει  ο Νηρέας* στο τέλος της  Ποσειδώνιας Εποχής και στον τελευταίο  Άθλο του, " Τα Μήλα των Εσπερίδων" ,   τον Ηρακλή
Βραβείο για τον πρώτο νικητή:
Δύο βιβλία της Ομηρικής Πολιτείας
Οι Άθλοι του Ηρακλή
Οι Σταθμοί του Οδυσσέα

*Ένας  επισκέπτης αστεροειδής, ο «4660 Νηρέας», δυνητικά επικίνδυνος, θα εισέλθει στην τροχιά της Γης  θα περάσει σχετικά κοντά από τον πλανήτη μας  στις 11 Δεκεμβρίου 2021 .

 Οργάνωση : Η Ομηρική Πολιτεία
Η αποστολή και η ανάρτηση  των άρθρων  μπορεί  γίνει από τις  21 Δεκεμβρίου 2020  μέχρι τις  21 Μαρτίου  του  2022. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου του 2022.



  Η Ομηρική Πολιτεία των σύγχρονων Ομηρικών Επών, οι πολίτες της, τα μέλη της, οι φίλοι της και οι διαχειριστές της, οι συνδιαχειριστές της, σας εύχονται ημερόεσσα ψυχική σωματική και πνευματική υγεία υψηπετήεσσα  νοημοσύνη και, καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα είναι δρόμος... αρκεί να είναι ένα μονοπάτι με καρδιά